Plüss mackó kesztyűbáb Ted Bear Kachoo Kaloo meglepetés a kaptárban 25 cm legkisebbeknek 0 hó-tól

Termék leírása

Plüss mackó Ted Bear a francia Kaloo márka népszerű Kachoo kollekciójából egy stílusos kesztyűbáb, mellyel már a születés pillanatától fogva szórakoztathatja gyermekét egyedi bábszínházzal. Modern mackó alakú kesztyűbáb méhkaptárban 25 cm magas, így bármikor készen áll egy igazi bábjátékra. Bábjátékkal hosszú időre elszórakoztathatja csemetéjét, ami nagyszerű módja a gyerek fantáziájának serkentéséhez. Mackó csecsemőknek elsőosztályú plüssből készült, kellemes érzést nyújt a bababőrnek. Plüss maci legkisebbeknek felveszi a pici egyedi illatát, mely nagyon fontos életének első heteiben, mert így a játékkal teljes biztonságban érzi magát az eddig még számára ismeretlen világban. 

A plüssel való játék nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében. A játék növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja a személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá és a Kaloo plüss remekül feléleszti ezt az érzékenységet. Bábjátékkal fejlődik a gyermek motoros képessége is, hiszen a kicsi felfedezi a játék felületét, tapogatja kis kezecskéivel. A gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így próbálva ki az új dolgokat. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. 

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 20 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A játék tisztítása nagyon  egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott. Mosásnál a színek és minőség megőrzése érdekében kerülni kell az áztatást és a kézi mosást. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon.

Jellemzők

  • plüss maci kesztyűbáb
  • legkisebb gyermekek számára 0 hónapos kortól
  • valósághű külcsín
  • a játék magassága 25 cm
  • ideális bábjátékra és gyermek fantáziájának fejlesztésére
  • a színek és minőség megőrzése érdekében mosása 30° fokos vízben ajánlott
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak
  • egyedi francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága25 cm
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.