Plüss maci projektor My Projector Nightlight Home Kaloo barna 32 cm 13 fénnyel és 13 dallammal puha plüssből 3 hó-tól

Termék leírása

Plüss maci My Projector a francia Kaloo vállalat időtlen Home kollekciójából egy igazán nagyszerű ajándék kisbabák részére már 3 hónapos kortól. Plüss maci 32 cm magas és minőségi puha plüssből készült. A hasán kezelőpanel kapott helyet, mely vlójában éjjeli fény, de egyben dallamokat is játszik. Csöppségére 13 különböző fényjáték vár 13 dallammal, melyek segítségére lesznek könnyen álomba szenderülni kis kedvencük társaságában. Maci közelségében kisbabája biztonságban fogja magát érezni, szívesen dédelgeti és babusgatja új kedvencét. Az elegáns ajándékdoboznak köszönhtően még a csomagoláson sem kell gondolkodnia, bármilyen apropóból nagyszerű ajándéknak bizonyul. 

Plüss maci lágy színkivitelezésben minden gyerkőcöt elbűvöl. Plüss felülete a játéknak bársonyos és puha a bababőrhöz, mackó tökéletes pajtás dédelgetésre. A maci felveszi a gyermek illatát, ami a születés utáni első hetekben létfontosságú a gyermek számára, hisz a plüssi mellett így biztonságban érzi magát. A gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így próbálva ki az új dolgokat. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. Projektor USB kábelen keresztül tölthető fel, a kezelőpanel a maciból kivehető. 

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 20 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága32 cm
A csomagolás méretei20*18*25 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteUSB rechargeable
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.