Plüss mackó Pink Praline Le Nounours Histoire d’ Ours rózsaszín 75 cm 0 hó-tól

Termék leírása

Segítsen gyermekének elindulni az élet rögös útján egy csodaszép plüssjáték társaságában. Plüss mackó Pink Praline Le Nounours a francia Histoire d’ Ours márka műhelyéből hozzájárul a baba gyengéd és szeretetteljes fogadtatásához. Rózsaszín plüss maci már a születéstől kezdve tökéletes választás a kisbabák számára, segítségükre lesz hozzászokni az új környezethez. Puha plüss felület, élénk szempár és apró cuki részletek gondoskodnak arról, hogy a mackó az első pillanattól kezdve a baba személyes őrzőjévé váljon. A Histoire d'Ours plüss maci 75 cm, és a hagyomány és a modernitás tökéletes kombinációját képviseli.

A plüss mackó teste bolyhos, rendkívül puha és könnyű, ennek köszönhetően csemetéje hűséges társa lesz. Ennek a plüssjátéknak a jelenlétében a gyerekek kényelemre és menedékre találnak. A Pink Praline Le Nounours plüss mackó készen áll a legrosszabb kezelésre és ételfoltokra is, így mosógépben 30°C-on, kíméletes cikluson mosható, ami visszaadja majd eleganciáját. A Histoire d'Ours plüss maci kedves ajándék, így akár újszülöttnek vagy születésnaposnak is ajándékozhatja. Maci független, jóváhagyott laboratóriumokban tesztelt, így könnyű szívvel adhatja a gyermekek ölelő karjaiba.

A francia Histoire d'Ours márka története 1985-re nyúlik vissza. Ekkor Alain Joly elkészítette a kiváló minőségű mackók kollekcióját, amely a család plüssműhelyének része lett. Az aranyos Histoire d'Ours játékok a kisgyermekkor varázslatos, költői és édes világát idézik. A Histoire d'Ours műhely minden játéka tökéletes gyártási képességgel büszkélkedik, ahol semmit sem bíznak a véletlenre. Minden plüssjáték tele van gyengédséggel, és külalakjuk a francia Taverna falu tervezőinek kreatív elméjében születik meg. Ötleteiknek köszönhetően gyermekei életük végéig megőrzik gyermeki lelkületüket.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek75 cm
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.