Plüss cica Meatball 44 Cats Smoby zenélő 21 cm legkisebbeknek 0 hó-tól

Termék leírása

Plüss cica Meatball a francia Smoby tervezői keze alól egy igazán különleges ajándék legkisebbek részére, hisz serkentően hat a kisbabák figyelmének felélesztésére már a születés pillanatától fogva. Népszerű Meatball cica testének felülete pihe-puha plüssből készült, imádni fogja csemetéje ölelgetni és szeretgetni. Kerek macsesz sárgás-zöld trikóban gyermeke legjobb barátjává válik, akivel szívesen lép majd az álmok mezejére is. A cicust megnyomva kellemes dallamot játszik a 44 csacska macska meséből, hisz Húsgombóc cica maga a billentyűse a Buffycats zenekarnak. Kisbabáját ez a dallamos funkció nagyon hosszú ideig fogja szórakoztatni, és egyben biztonság keltő, nyugtató hatással lesz rá. 

A plüssel való játék nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében, növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek tapintási érzékenysége magasabb, minden érintésre fokozott figyelemmel reagál. Ebben az időszakban a Meatball plüss cica remek eszkӧze ezen érzékenysék ӧsztӧnzésének. A csecsemők az altatásnál előnyben részesítik a nyugtató színeket, a plüss macska gyengéd színárnyalataival ezt is garantálja. Plüss cica ezen kivül nagyon jó hatással van a fantázia és elképzelőerő fejlődésére is. 

Plüssinek köszönhetően már az első pillanattól fogva, hogy gyermeke kezecskéibe veszi új barátját fejlődésnek indulnak érzékei, megismerkedik környezetével, új pajtásával magabiztosabb lesz és hosszú ideig fogja szeretgetni. Cica magassága 21 cm. A Smoby kiváló minőségű, valósághű kivitelezésű gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok alapanyaga lágy és ellenálló, de egyben kellemes és sima, érintésre bársonyos. Smoby plüssik megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek. A Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékekre, amelyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava nad 39€ HU

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek21 cm
A csomagolás méretei8*17*23 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.