Plüss neón mackó és nyuszi Plume Kaloo 12 cm puha plüssből, 12 drb 0 hó-tól

Termék leírása

Kaloo Plume neón plüss nyuszkó és maci igazán elragadó állatkákból álló szett legkisebb gyerkőcöknek 0 hónapos kortól. Az akciós szett 12 darab plüss állatkából áll, melyekbe különböző színkivitelezésű macik és nyuszik tartoznak. Magasságuk 12 cm és az plüssik hasán lágy redők találhatók, melyek segítenek a csöppségnek könnyebben az apró kezecskéibe fogni a játékot. Születés után a csecsemők felismerik és megjegyzik körülöttük érzékelt illatokat, ezért is fontos megtanítani a gyereket, hogy felismerje saját illatát. A plüss neon nyuszi és maci szett felveszi a gyermek egyedi illatát, ami igen fontos a születés utáni első hetekben, a gyermek ezáltal a plüssik közelében biztonságban érzi magát. Plüss játék kisbabáknak feltűnő neon színe felkelti a kicsik figyelmét.

A plüssel való játék nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében. A játék növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja a személyiségüket, fejleszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá, és a Kaloo nyuszi és maci remekül feléleszti ezt az érzékenységet. gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így próbálva ki az új dolgokat. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. A Kaloo játékok egyedi kivitelezése, élénk színei és sima felülete garantálja, hogy gyorsan a kicsik kedvenc babusgatni való társaivá válnak. 

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 16 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártó egyúttal szem előtt tartja a babák igényeit és vágyait, ennek köszönhetően a csecsemők a Kaloo játékok mellett nyugodtak és biztonságban érzik magukat. A játék tisztítása nagyon  egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott. Mosásnál a színek és minőség megőrzése érdekében ne használjon fehérítőt vagy lágyítót és szükséges a játékot szabadon hagyni megszáradni.

Jellemzők

  • puha plüss játékok
  • 12 darab állatkából álló szett
  • legkisebb gyermekek számára 0 hónapos kortól
  • élénk színárnyalatok
  • magasságuk 12 cm
  • ideális dédelgetéshez
  • a színek és minőség megőrzése érdekében mosása 30° fokos vízben ajánlott
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak
  • egyedi francia dizájn
Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor0 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek12 cm
Termék magassága12 cm
A csomagolás méreteiØ 25 cm
Megjegyzés6 x
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek