Plüss mackó Plume-Mini Neon Kaloo

12 cm lila legkisebbeknek

Doprava nad 12000 ft zdarma
Gyártó: Kaloo Kategória: Plüss és textil játék Termék kódja: K962312-1
4 870 Ft
4 220 Ft
A kívánságok listájába
Termék leírása

Kaloo lila plüss mackó Plume-Mini Neon egy elragadó állatka legkisebb gyerekeknek 0 hónapos kortól ajánlott. Magassága 12 cm és maci hasán lágy redők találhatók, melyek segítenek a csöppségnek könnyebben az apró kezecskéibe fogni a játékot. Születés után a csecsemők felismerik és megjegyzik körülöttük érzékelt illatokat, ezért is fontos megtanítani a gyereket, hogy felismerje saját illatát. A plüss neon maci felveszi a gyermek egyedi illatát, ami igen fontos a születés utáni első hetekben, a gyermek ezáltal a maci közelében biztonságban érzi magát.

A plüssel való játék nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében. A játék növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja a személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá, és a Kaloo mackó remekül feléleszti ezt az érzékenységet. gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így próbálva ki az új dolgokat. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. Kaloo játékok egyedi kivitelezése, élénk színei és sima felülete garantálja, hogy gyorsan a kicsik kedvenc babusgatni való társaivá válnak. 

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 16 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártó egyúttal szem előtt tartja a babák igényeit és vágyait, ennek köszönhetően a csecsemők a Kaloo játékok mellett nyugodtak és biztonságban érzik magukat. A játék tisztítása nagyon  egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott. Mosásnál a színek és minőség megőrzése érdekében ne használjon fehérítőt vagy lágyítót és szükséges a játékot szabadon hagyni megszáradni.

Jellemzők

  • puha plüss játék
  • legkisebb gyermekek számára 0 hónapos kortól
  • élénk színárnyalatok
  • a játék magassága 12 cm
  • ideális dédelgetéshez
  • a színek és minőség megőrzése érdekében mosása 30° fokos vízben ajánlott
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak
  • egyedi francia dizájn
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor0 hónapos kortól
Származási helyDesign in France
Méretek12 cm

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...