Plüss nyuszi babusgatáshoz Blue Denim Doudou Kaloo 18 cm ajándékcsomagolásban

Termék leírása

Plüss nyuszi Blue Denim Doudou egy szép plüss játék legkisebbek részére már 0 hónapos kortól. Plüss nyuszi legkisebbeknek kék színben tündököl, a teste egy kis kendő, melyet a csöppség könnyedén a kezébe tud fogni és magához édesgetni. Ideális 20*20 cm méretekkel rendelkezik. Játék kislányoknak és kisfiúknak felveszi a pici egyedi illatát, mely nagyon fontos életének első heteiben, mert így a játékkal teljes biztonságban érzi magát a kicsi. A puha gyengéd plüss játék időfeletti kivitelezésű, köszönhetően a francia minőségnek már születésétől fogva a babával lehet. A plüss nyuszi ízléses és praktikus ajándékcsomagolásban kapható.

Blue Denim kollekcióra a Kaloo vállalattól jellemző denim anyagok és színek felhasználása, melyek retro és stílusos benyomást keltenek. Plüssel való játék elengedhetetlen a gyerek optimális fejlődéséhez, hisz  fokozza agy aktivitását, formázza személyiségüket, képességeiket és készségeiket. Az első időszakban nagyon fokozott a csöppség tapintásra való hajlama, ami azt jelenti, hogy a gyerkőc reagál minden tapintásra. Ennek az érzéknek a fejlesztésére megfelelő a Kaloo nyuszi is. A Kaloo plüss játékoknál nem gond ha gyerkőc a szájába veszi, harapdálja, kóstolgatja a játékokat. Így ismerkednek ők a tárgyakkal.

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 16 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártó egyúttal szem előtt tartja a babák igényeit és vágyait, ennek köszönhetően a csecsemők a Kaloo játékok mellett nyugodtak és biztonságban érzik magukat. A játék tisztítása nagyon  egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott. Mosásnál a színek és minőség megőrzése érdekében ne használjon fehérítőt vagy lágyítót és szükséges a játékot szabadon hagyni megszáradni.

Jellemzők

  • puha plüss nyuszi
  • ajándékcsomagolásban
  • bársonyos játék lágy plüssből
  • denim színkivitelezésben
  • legkisebb gyermekek számára 
  • 20*20 méretű
  • ideális dédelgetéshez
  • a színek és minőség megőrzése érdekében mosása 30° fokos vízben ajánlott
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak
  • egyedi francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek20*20 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.