Plüss nyuszi Bunny White Les Preppy Chics Histoire d’ Ours fehér 40 cm ajándékcsomagolásban 0 hó-tól

Termék leírása

Segítsen gyermekének elindulni az élet rögös útján egy csodaszép plüssjáték társaságában. Plüss nyuszi Bunny White Les Preppy Chics a francia Histoire d’ Ours márka műhelyéből hozzájárul a baba gyengéd és szeretetteljes fogadtatásához. Fehér plüss nyuszi már a születéstől kezdve tökéletes választás a kisbabák számára, segítségükre lesz hozzászokni az új környezethez. Puha plüss felület, bájos masni és nagy fülecskék gondoskodnak arról, hogy a nyuszi az első pillanattól kezdve a baba személyes őrzőjévé váljon. A Histoire d'Ours plüss nyuszi 40 cm, és a hagyomány és a modernitás tökéletes kombinációját képviseli.

A plüss nyuszkó teste bolyhos, rendkívül puha és könnyű, ennek köszönhetően csemetéje hűséges társa lesz. Ennek a plüssjátéknak a jelenlétében a gyerekek kényelemre és menedékre találnak. A Bunny White Les Preppy Chics plüss nyuszi készen áll a legrosszabb kezelésre és ételfoltokra is, így mosógépben 30°C-on, kíméletes cikluson mosható, ami visszaadja majd eleganciáját. A Bunny White Les Preppy Chics plüss nyuszi ajándékcsomagolásban érkezik, így akár újszülöttnek vagy születésnaposnak is ajándékozhatja. Nyuszi független, jóváhagyott laboratóriumokban tesztelt, így könnyű szívvel adhatja a gyermekek ölelő karjaiba, hisz pontosan ott a helye. 

A francia Histoire d'Ours márka története 1985-re nyúlik vissza. Ekkor Alain Joly elkészítette a kiváló minőségű mackók kollekcióját, amely a család plüssműhelyének része lett. Az aranyos Histoire d'Ours játékok a kisgyermekkor varázslatos, költői és édes világát idézik. A Histoire d'Ours műhely minden játéka tökéletes gyártási képességgel büszkélkedik, ahol semmit sem bíznak a véletlenre. Minden plüssjáték tele van gyengédséggel, és külalakjuk a francia Taverna falu tervezőinek kreatív elméjében születik meg. Ötleteiknek köszönhetően gyermekei életük végéig megőrzik gyermeki lelkületüket.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek40 cm
Színfehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.