Plüss nyuszi Colors-Chubby Rabbit Squirrel Kaloo 18 cm ajándékcsomagolásban legkisebbeknek

Termék leírása

Kaloo plüss nyuszkó Colors-Chubby Rabbit Squirrel gyönyörű gyerekjáték legkisebb csöppségeknek 0 hónapos kortól. Magassága 18 cm, a kicsi könnyedén magához tudja dédelgetni, vagy kezébe fogni a játékot. Gyerekjáték vidám tarka színben tündököl mókus mintával kiegészítve az elülső részén. Plüss nyuszi kisbabáknak puha, bolyhos játék, mely lágy a bababőrhöz és biztonságos játékot nyújt a kicsiknek. Plüss Kaloo nyuszi felveszi a baba egyedi illatát, így a gyermek a nyuszi közelében biztonságban érzi magát számára még ismeretlen világban. Plüss gyerekjáték legkisebbeknek ízléses ajándékdobozban kapható, tehát akár kedves ismerősét is megajándékozhatja a játékkal.

A plüssel való játék nagyon fontos minden baba fejlődésében. A játék növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja a személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá, és a színes Kaloo plüss nyuszi remekül feléleszti ezt az érzékenységet. Legkisebb gyerekek először az élénk színekre reagálnak, mivel a színérzékük még nincs kifejlődve, ezért is ajánlott színes játékok vásárlása, mely felkelti figyelmüket születés utáni első időszakban. Ilyen játék a plüss nyuszi legkisebbeknek színes öltözékben. A bébijáték egyedi kialakításának, tarka színeinek és sima felületének köszönhetően minden baba kedvence lesz.

A Kaloo francia gyártó cég tӧbb mint 16 éve egyedi tervezésű, a legkisebb gyermekeknek szánt puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonságossága. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártó egyúttal szem előtt tartja a babák igényeit és vágyait, ennek köszönhetően a csecsemők a Kaloo játékok mellett nyugodtak és biztonságban érzik magukat. A játék tisztítása nagyon egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott. Mosásnál a színek és minőség megőrzése érdekében ne használjon fehérítőt vagy lágyítót és szükséges hagyni szabadon megszáradni.

Jellemzők

  • plüssből készült gyengéd játék
  • legkisebb gyerekek számára 0 hónapos kortól
  • tarka színkivitelezés
  • játék magassága 18 cm
  • ideális babusgatásra
  • mosása 30° fokos vízben ajánlott a színek és minőség megőrzése érdekében
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak
  • egyedi francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek18 cm
A csomagolás méretei18,5*9 cm
Tömeg0,17 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.