Plüss nyuszi csörgővel és rágókával Colors-Chubby Rabbit Owl Kaloo 25 cm ajándékcsomagolásban legkisebbeknek

Termék leírása

Kaloo plüss nyuszi Colors-Chubby Rabbit Owl csörgővel és rágókával egy gyönyörű gyerekjáték legkisebb gyerekeknek 0 hónapos kortól. Nyuszi csörgőt rejt magában, így a kicsi figyelmét azonnal felkelti, serkenti, hogy érdeklődjön a környezete iránt, gyorsabban tudja a hangokat azonosítani maga körül. Magassága 25 cm, gyönyörű tarka színben tündököl baglyos mintával díszítve és rágókával a kezére rögzítve. Plüss nyuszi kisbabáknak puha, bolyhos játék, mely lágy a bababőrhöz és biztonságos játékot nyújt a kicsiknek. Plüss gyerekjáték legkisebbeknek ízléses ajándékdobozban kapható, tehát akár kedves ismerősét is megajándékozhatja a játékkal.

A plüssel való játék nagyon fontos minden baba fejlődésében. A játék növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja a személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá, és a színes Kaloo plüss nyuszi remekül feléleszti ezt az érzékenységet. Legkisebb gyerekek először az élénk színekre reagálnak, mivel a színérzékük még nincs kifejlődve, ezért is ajánlott színes játékok vásárlása, mely felkelti figyelmüket születés utáni első időszakban. Ilyen játék a plüss nyuszi legkisebbeknek színes öltözékben. A bébijáték egyedi kialakításának, tarka színeinek és sima felületének köszönhetően minden baba kedvence lesz.

A Kaloo francia gyártó cég tӧbb mint 16 éve egyedi tervezésű, a legkisebb gyermekeknek szánt puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonságossága. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártó egyúttal szem előtt tartja a babák igényeit és vágyait, ennek köszönhetően a csecsemők a Kaloo játékok mellett nyugodtak és biztonságban érzik magukat. A játék tisztítása nagyon egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott. Mosásnál a színek és minőség megőrzése érdekében ne használjon fehérítőt vagy lágyítót és szükséges hagyni szabadon megszáradni.

Jellemzők

  • plüssből készült gyengéd játék
  • legkisebb gyerekek számára 0 hónapos kortól
  • tarka színkivitelezés
  • játék magassága 25 cm
  • ideális babusgatásra, csörgővel és rágókával
  • ajándékdobozban
  • mosása 30° fokos vízben ajánlott a színek és minőség megőrzése érdekében
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak
  • egyedi francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek25 cm
A csomagolás méretei22*10 cm
Tömeg0,24 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.