Plüss nyuszi Lapin Bonbon Doudou et Compagnie bézs 70 cm ajándékcsomagolásban 0 hó-tól

Termék leírása

Ünnepelje a baba érkezését egy csodálatos ajándékkal a francia Doudou et Compagnie márka műhelyéből. A Lapin Bonbon plüss nyuszi egy bájos babaköszöntő ajándék, amely születéstől fogva alkalmas. A hosszú fülű pihe-puha plüss nyuszit bézs masni díszíti. Ez az érdekes szín- és anyagkombináció hozzájárul a baba érzékszerveinek megfelelő fejlődéséhez. A bézs Lapin Bonbon plüss nyusziban csöppsége gyorsan társra lel.

A 70 cm magas Lapin Bonbon Doudou et Compagnie plüss nyuszit dédelgetésre tervezték. A nyuszi puha, lapos testtel rendelkezik, amelyhez hozzábújhat a baba és vigasztalásra és menedékre lelhet jelenlétében. A Doudou et Compagnie gyártó Lapin Bonbon nyuszija díszcsomagolásban van forgalmazva, így ideális babaköszöntő ajándéknak minősül.

A plüss nyuszkót nem kell félteni a foltoktól és a kíméletlen kezeléstől, hiszen szükség esetén mosógépben 30 fokon, kíméletes programon mosható, és ezzel visszanyeri eleganciáját. A Lapin Bonbon plüss nyuszi bézs részletekkel megfelel a legszigorúbb biztonsági követelményeknek, tesztelése független elismert laboratóriumokban történik, így a legkisebbek által is biztonsággal használható.

A Doudou et Compagnie első plüssjátéka az új évezred beköszöntével jelent meg a piacon, ezzel forradalmat indítva el a plüssjátékok világában. A francia Doudou et Compagnie márka már 2000 óta bámulatosan puha termékeket készít a legkisebbeknek. A márka DNS-ében mélyen gyökerezik a kreativitás és az innováció, amely a puha játékokban nyilvánul meg. A Doudou et Compagnie az első pillanatoktól kezdve elkíséri gyermekét, és fontos helyet tölt be a mindennapi életében.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek70 cm
Színbézs
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.