Plüss nyuszi Happy Wild Doudou et Compagnie barna 65 cm 0 hó-tól

Termék leírása

Ünnepelje a baba érkezését egy csodálatos ajándékkal a francia Doudou et Compagnie márka műhelyéből. A Happy Wild plüss nyuszi egy bájos babaköszöntő ajándék, amely születéstől fogva alkalmas. A pihe-puha plüss nyuszit barna kendő díszíti, a farkincája pedig egy bolyhos barna pamacs. Ez az érdekes szín- és anyagkombináció hozzájárul a baba érzékszerveinek megfelelő fejlődéséhez. A Happy Wild plüss nyusziban csöppsége gyorsan társra lel. A 65 cm hosszú Happy Wild Doudou et Compagnie plüss nyuszit dédelgetésre tervezték.

A nyuszi pihe-puha testtel rendelkezik, amelyhez hozzábújhat a baba és vigasztalásra és menedékre lelhet jelenlétében. A Doudou et Compagnie gyártó Happy Wild nyuszija ideális babaköszöntő ajándéknak minősül. A plüss nyuszkót nem kell félteni a foltoktól és a kíméletlen kezeléstől, hiszen szükség esetén mosógépben 30 fokon, kíméletes programon mosható, és ezzel visszanyeri eleganciáját. A Happy Wild plüss nyuszi megfelel a legszigorúbb biztonsági követelményeknek, tesztelése független elismert laboratóriumokban történik, így a legkisebbek által is biztonsággal használható.

A Doudou et Compagnie első plüssjátéka az új évezred beköszöntével jelent meg a piacon, ezzel forradalmat indítva el a plüssjátékok világában. A francia Doudou et Compagnie márka már 2000 óta bámulatosan puha termékeket készít a legkisebbeknek. A márka DNS-ében mélyen gyökerezik a kreativitás és az innováció, amely a puha játékokban nyilvánul meg. A Doudou et Compagnie az első pillanatoktól kezdve elkíséri gyermekét, és fontos helyet tölt be a mindennapi életében.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek65 cm
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.