Plüss nyuszi és mackó PERLE - SET OF 12 ASSORTED MINI CHUBBIES Kaloo 12 cm krémszínű luxus kivitelben

Termék leírása

Kaloo plüss nyuszkó és mackó Perle-Mini Chubbies igazán gyönyörű plüss állatkák legkisebbeknek születés pillanatától fogva. Magasságuk 12 cm, így a kicsi könnyen az apró kezecskéibe tudja fogni azokat. Bébijátékok lágyak, simák és puhák a bababőrhöz, minden kisbaba szívesen fog hozzá bújni a bájos plüssökhöz. Gyerek plüss játék könnyű és biztonságos játékot nyújt a kicsiknek. Plüss nyuszkók és mackók kellemesen lágy színben nyugtatóan hatnak a csöppségekre, kisbabák gyorsan elszundikálnak mellettük. Születés után nagyon tipikus a csecsemőkre, hogy intenzíven érzékelik és felismerik az illatokat, melyek körülveszik őket, ezért fontos a csöppséget megtanítani, hogy felismerje saját illatát. Plüss játék kisbabáknak felveszi a pici egyedi illatát, mely nagyon fontos életének első heteiben, mert így a játékkal teljes biztonságban érzi magát az eddig még számára ismeretlen világban. Az ár 1 drb plüss állatkára vonatkozik.

A plüssel való játék nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében. A játék növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja a személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá, és a Kaloo plüss nyuszi vagy mackó remekül feléleszti ezt az érzékenységet. Legkisebb gyerkőcök szeretik magukat körül venni lágy színekkel elalvás előtt, melyre tökéletesek a Kaloo plüss játékok. A gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így próbálva ki az új dolgokat maguk körül. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. Ez a plüss játék legkisebbeknek köszönhetően egyedi kivitelezésének, lágy színeknek és bársonyos felületnek könnyen a kicsi legjobb babusgatni való társává válik.

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 16 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártó egyúttal szem előtt tartja a babák igényeit és vágyait, ennek köszönhetően a csecsemők a Kaloo játékok mellett nyugodtak és biztonságban érzik magukat. A játék tisztítása nagyon  egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott. Mosásnál a színek és minőség megőrzése érdekében kerülje az áztatást és a kézi mosást.

Jellemzők

  • puha plüss játék
  • legkisebb gyermekek számára 0 hónapos kortól
  • lágy színkivitelezés
  • a játék magassága 12 cm
  • ideális dédelgetéshez
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak
  • a színek és minőség megőrzése érdekében mosása 30° fokos vízben ajánlott
  • egyedi francia dizájn
Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor0 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek12 cm
Termék magassága12 cm
A csomagolás méretei30,5*24,5*9 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Megjegyzés1 pcs
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek