Plüss nyuszi babaágyba Justin Chubby Rabbit Fripons Kaloo puha anyagból 25 cm ajándékcsomagolásban 0 hó-tól

Termék leírása

Plüss nyuszi Justin Chubby Rabbit a francia Kaloo vállalat időtlen Fripons kollekciójából egy igazán cuki kiegészítő babaágyba csecsemők részére már a születés pillanatától fogva. Plüss nyuszi 25 cm magas, fehér színben pompázik, gyermeke elválaszthatatlan pajtása lesz. Gömbölyded és puha nyuszkó imádja ha dédelgetik és babusgatják, kisbabák hamar megszeretik, együtt fognak mindig szunyókálni. A nyuszi pocija természetes mintával díszített praktikus zsebbel lett ellátva, melybe könnyen elfér a cumi is/nem képezi a csomag részét/. Nyuszkó modern ajándékdobozban kapható, mellyel nagy örömet szerez szeretteinek bármilyen apropóból. 

Fripons kollekció népszerű plüssik sorozata, melyek pihe-puhák, bársonyosak a gyermek bőréhez, tökéletesek dédelgetéshez. Plüssi felveszi a gyerkőc egyedi illatát, ami nagyon fontos a születés utáni első hetekben, hisz így a gyerkőc a játék közelségében biztonságban érzi magát. A Kaloo játékok kostolgathatóak, harapdálhatóak, nem kell aggódni, gyerekek igy fedezik fel a környezetüket az első időszakban. Minden Kaloo játék tesztelt, megfelel a legszigorúbb biztonsági feltételeknek. Tisztítása egyszerű, 30° vízben ajánlott mosása fehérítő és lágyító hozzáadása nélkül, hogy megtartsa minőségét és csodás színvilágát. 

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 20 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek25 cm
A csomagolás méretei25*16*28 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színfehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.