Plüss nyuszi baba Doll Rattle Mini Perle Kaloo krémszínű 17 cm pihe-puha lágy csörgővel 0 hó-tól

Termék leírása

Plüss nyuszi baba Doll Rattle a francia Kaloo időtlen Perle kollekciójából igazán kiváló ajándék akár legkisebbek részére is már a születés pillanatától fogva. Plüss nyuszi csodás krémszínben 17 cm magas és nagyon hamar gyermeke elválaszthatatlan pajtásává válik. Bársonyos nyuszkó hosszú fülekkel mikroszálas plüssből készült csúcsminőségben, selymes a bababőrhöz. Részét képezi lágy csörgő is, ami szórakoztatóan hat a gyerekekre és egyben fejleszti hallásukat is.

A Perle kollekció időtlen plüssik sorozatát tárja elénk, melyek puhák a bababőrhöz és tökéletesek a dédelgetéshez. Plüss nyuszi nagyon puha, felveszi csemetéje illatát, így társaságában biztonságban fogja magát érezni és nagyon hamar elalszik.  A gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így próbálva ki az új dolgokat. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. Nyuszi tisztítása egyszerű, 30° vízben ajánlott, fehérítő és lágyító hozzádása nélkül, hogy a játék színe és minősége megmaradjon. 

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 20 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánygyermek
Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek25 cm
A csomagolás méretei10*5*23 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkrémszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.