Plüss nyuszi Chubby Rabbit Coral Plume Kaloo korall 18 cm pihe-puha anyagból ajándékcsomagolásban 0 hó-tól

Termék leírása

Plüss nyuszi Chubby Rabbit a francia Kaloo csodás Plume kollekciójából igazán fantasztikus ajándék kisbabák részére már a születés pillanatától fogva. A korall színű nyuszkó 18 cm magas és nagyon hamar gyerkőce elválaszthatatlan pajtásává válik. Puha és pufi állatka elsőosztályú plüssből készült, ezért is olyan pihe-puha az érzékeny bababőrhöz. A gyerekekre nyugtató hatással bír, felveszi a kicsik egyedi illatát, igy a plüssi társaságában gyermeke biztonságban fogja magát érezni. Nyuszi vállán madárka üldögél, akivel együtt éli meg a mindennapos vidám kalandokat. Ez a cuki részlet gyerekeket és szülőket egyaránt lenyűgözi. Az elegáns ajándékdoboznak köszönhetően még a csomagoláson sem kell törnie a fejét, nagyszerű ajándék bármilyen alkalomból. 

A Plume kollekció cuki állatkákat sorakoztat fel, így garantáltan a legjobb választás legkisebbek részére, akik dédelgethetik és szeretgethetik új kedvencüket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá és a Kaloo plüss remekül feléleszti ezt az érzékenységet, illetve felveszi a gyerkőc egyedi illatát, így csöppsége biztonságban fogja magát érezni a játák társaságában. A gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így próbálva ki az új dolgokat. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. A játék tisztítása nagyon  egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott. Mosásnál a színek és minőség megőrzése érdekében kerülni kell a fehérítő és lágyító használatát. 

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 20 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon.

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánygyermek
Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek18 cm
A csomagolás méretei20*12*23 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.