8 110 Ft
Mennyiség:
Készleten
A kívánságok listájába Ajánlott
Termék leírása

A Kaloo Chubby Neon plüss nyuszi egy bűbájos plüss játék, mely a legkisebb gyerekek számára már 0 hónapos kortól ajánlott egyedi francia dizájnban kialakítva.  A dédelgetésre és babusgatásra szánt játék magassága 18 cm. A nyuszi teste lágy redős kialakítású, így a kicsi könnyen meg tudja ragadni a játékot apró kezecskéivel. Születés után a csecsemők felismerik és megjegyzik körülöttük érzékelt illatokat, ezért is fontos megtanítani a gyereket, hogy felismerje saját illatát. A plüss neon nyuszi felveszi a gyermek egyedi illatát, ami igen fontos a születés utáni első hetekben, a gyermek ezáltal a nyuszi közelében biztonságban érzi magát. A plüss játék ízléses és praktikus ajándékcsomagolásban kapható, gyönyörű kék színben tündököl, mely felkelti a kicsik figyelmét. Plüss nyuszi legkisebbeknek elszórakoztatja a kicsit hosszú időre, bársonyos felületének hála a csöppség legjobb barátjává válik.

A plüssel való játék nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében. A játék növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja a személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá, és a Kaloo nyuszi remekül feléleszti ezt az érzékenységet. gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így próbálva ki az új dolgokat. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. Neon Doudou kollekció a Kaloo vállalattól élénk és feltűnő színei serkentik a baba elképzelőerejét. Bársonyos Kaloo plüss játékok gyorsan a babák kedvenc alvótársává válnak. 

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 16 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártó egyúttal szem előtt tartja a babák igényeit és vágyait, ennek köszönhetően a csecsemők a Kaloo játékok mellett nyugodtak és biztonságban érzik magukat. A játék tisztítása nagyon  egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott. Mosásnál a színek és minőség megőrzése érdekében ne használjon fehérítőt vagy lágyítót.  

Jellemzők

  • puha plüss játék
  • legkisebb gyermekek számára
  • kellemes friss színárnyalatok
  • a játék magassága 18 cm
  • ideális dédelgetéshez
  • ajándék csomagolásban
  • a színek és minőség megőrzése érdekében mosása 30° fokos vízben ajánlott
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak
  • egyedi francia dizáj
Technikai paraméterek
Kor0 hónapos kortól
Származási helyDesign in France
Méretek18 cm
Termék magassága18 cm
A csomagolás méreteiØ 18,5 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...