Plüss nyuszi Bunny Pearl Grey Les Preppy Chics Histoire d’ Ours szürke 40 cm ajándékcsomagolásban 0 hó-tól

Termék leírása

Segítsen gyermekének elindulni az élet rögös útján egy csodaszép plüssjáték társaságában. Plüss nyuszi Bunny Pearl Grey Les Preppy Chics a francia Histoire d’ Ours márka műhelyéből hozzájárul a baba gyengéd és szeretetteljes fogadtatásához. Szürke plüss nyuszi már a születéstől kezdve tökéletes választás a kisbabák számára, segítségükre lesz hozzászokni az új környezethez. Puha plüss felület, bájos masni és nagy fülecskék gondoskodnak arról, hogy a nyuszi az első pillanattól kezdve a baba személyes őrzőjévé váljon. A Histoire d'Ours plüss nyuszi 40 cm, és a hagyomány és a modernitás tökéletes kombinációját képviseli.

A plüss nyuszkó teste bolyhos, rendkívül puha és könnyű, ennek köszönhetően csemetéje hűséges társa lesz. Ennek a plüssjátéknak a jelenlétében a gyerekek kényelemre és menedékre találnak. A Bunny Pearl Grey Les Preppy Chics plüss nyuszi készen áll a legrosszabb kezelésre és ételfoltokra is, így mosógépben 30°C-on, kíméletes cikluson mosható, ami visszaadja majd eleganciáját. A Bunny Pearl Grey Les Preppy Chics plüss nyuszi ajándékcsomagolásban érkezik, így akár újszülöttnek vagy születésnaposnak is ajándékozhatja. Nyuszi független, jóváhagyott laboratóriumokban tesztelt, így könnyű szívvel adhatja a gyermekek ölelő karjaiba, hisz pontosan ott a helye. 

A francia Histoire d'Ours márka története 1985-re nyúlik vissza. Ekkor Alain Joly elkészítette a kiváló minőségű mackók kollekcióját, amely a család plüssműhelyének része lett. Az aranyos Histoire d'Ours játékok a kisgyermekkor varázslatos, költői és édes világát idézik. A Histoire d'Ours műhely minden játéka tökéletes gyártási képességgel büszkélkedik, ahol semmit sem bíznak a véletlenre. Minden plüssjáték tele van gyengédséggel, és külalakjuk a francia Taverna falu tervezőinek kreatív elméjében születik meg. Ötleteiknek köszönhetően gyermekei életük végéig megőrzik gyermeki lelkületüket.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek40 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.