Plüss nyuszi Perle-Chubby Rabbit Kaloo 18 cm krémszínű ajándékcsomagolásban legkisebbeknek

Termék leírása

Kaloo bézs plüss nyuszkó Perle-Chubby Rabbit egy gyönyörű állatka legkisebb gyerekeknek 0 hónapos kortól. Magassága 18 cm, minden kisbaba kedvenc társává válik. Bébijáték lágy, sima és puha a bababőrhöz, kisbabák szívesen fognak hozzá odabújni. Gyerek plüss játék könnyű és biztonságos játékot nyújt a kicsiknek. Plüss játék kisbabáknak ízléses ajándékdobozban kapható, így akár kedves ismerőseit is megajándékozhatja a játékkal.  Mivel lágy krémszínben tündököl, nyugtatóan hat a csöppségekre, kisbabák gyorsan elszundikálnak mellette. Születés után nagyon tipikus a csecsemőkre, hogy intenzíven érzékelik és felismerik az illatokat, melyek körülveszik őket, ezért fontos a csöppséget megtanítani, hogy felismerje saját illatát. Plüss nyuszi kisbabáknak felveszi a pici egyedi illatát, mely nagyon fontos életének első heteiben, mert így a játékkal teljes biztonságban érzi magát az eddig még számára ismeretlen világban.

A plüssel való játék nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében. A játék növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja a személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá, és a Kaloo plüss nyuszi remekül feléleszti ezt az érzékenységet. Legkisebb gyerkőcök szeretik magukat körül venni lágy színekkel elalvás előtt, melyre tökéletes a plüss nyuszi kisbabáknak gyönyörű bézs színben kivtelezve. A gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így próbálva ki az új dolgokat maguk körül. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. Ez a plüss játék legkisebbeknek köszönhetően egyedi kivitelezésének, lágy színeknek és bársonyos felületnek könnyen a kicsi legjobb babusgatni való társává válik.

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 16 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A játék tisztítása nagyon  egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott. Mosásnál a színek és minőség megőrzése érdekében kerülje az áztatást és a kézi mosást. gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártó egyúttal szem előtt tartja a babák igényeit és vágyait, ennek köszönhetően a csecsemők a Kaloo játékok mellett nyugodtak és biztonságban érzik magukat. 

Jellemzők

  • puha plüss játék
  • legkisebb gyermekek számára 0 hónapos kortól
  • lágy színkivitelezés 
  • a játék magassága 18 cm
  • ajándékdobozban
  • ideális dédelgetéshez
  • a színek és minőség megőrzése érdekében mosása 30° fokos vízben ajánlott
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak
  • egyedi francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek18 cm
A csomagolás méretei18,5*9 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.