Plüss nyuszi dédelgetéshez Perle Kaloodoo Kaloo puha kendővel 40 cm ajándékcsomagolásban krém-fehér

Termék leírása

Plüss nyuszi Perle Kaloodoo egy imádnivaló plüss legkisebb csöppségek számára, mely csúcsminőségének köszönhetően már születés pillanatától kezdve megfelelő ajándék a gyerekeknek. Kaloo plüss nyuszi magassága 40 cm. Speciális tulajdonsága a nyuszinak, hogy puha kendőcske tartozik hozzá, melyet a nyuszi testébe lehet elrejteni. A nyuszira cumi is erősíthető. A Kaloo plüss nyuszkó elegáns ajándékdobozban kapható, így nagyszerű választás mindazok részére, akik kisbabának szeretnének örömet szerezni.

Nyuszi legkisebbeknek csodaszép krém és fehér színkombinációban tündököl, főleg kislányoknak ajánlott. Plüssel való játék nagyon fontos része a gyermek fejlődésének. Serkenti az agyi aktivitást, formálja személyiségét, fejleszti képességeit és készségeit. Gyerekek a Kaloo plüssjáték társaságában nagyszerűen fogják magukat érezni és nagyon gyorsan kedvenc társává válik a nyuszi a gyerkőcnek. 

Kaloo egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik legkisebbek részére már születésük pillanatától fogva. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, a játékoknak meg kell feleni az európai előírásoknak. Kaloo játékokban tükröződik a francia szépérzék, tökéletesség és minőség. A Kaloo gyerekjátékok tisztítása egyszerű, 30 fokos vízben ajánlott mosásuk fehérítő és keményítő nélkül, hogy a minőség és szép szín megmaradjon.

Jellemzői

  • nyuszi puha plüssből
  • 40 cm magas
  • puha kendőcskével
  • ajándékcsomagolásban
  • krém-fehér színkombináció
  • szalag a cumi rácsíptetésére
  • francia dizájn
  • 30 fokos vízben ajánlott mosása
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek40 cm
A csomagolás méretei23*23 cm
Teljes hosszúság40 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színfehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.