Plüss nyuszi alvóka Petite Rose-Doudou Girly Rabbit Kaloo 20 cm ajándékcsomagolásban legkisebbeknek

Termék leírása

Kaloo plüss nyuszi Petit Rose-Doudou Girly Rabbit egy elragadó és dédelgetni való játék, mely kislányoknak ajánlott 0 hónapos kortól. Magassága 20 cm, gyönyörű rózsaszín színe elvarázsol minden kis hercegnőt és szívesen dédelgetik majd magukhoz. Plüss nyuszi kisbabáknak puha és bolyhos játék, mely lágy a bababőrhöz és teljesen biztonságos is. Köszönhetően a nyuszi puha hasának a kicsi könnyen megmarkolja. Plüss játék felveszi a pici egyedi illatát, mely nagyon fontos életének első heteiben, mert így a játékkal teljes biztonságban érzi magát az eddig még számára ismeretlen világban. plüss játék ízléses és praktikus ajándékcsomagolásban kapható, mellyel akár közeli ismerőseit is megajándékozhatja.

A plüssel való játék nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében. A játék növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja a személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá, és a Kaloo nyuszi remekül feléleszti ezt az érzékenységet.  Legkisebbek a játék közben és elalvás előtt szeretik magukat körül venni lágy színekkel, melyek nyugtatóan hatnak rájuk. Ilyen játék a plüss nyuszi is rózsaszín színárnyalatban. Köszönhetően eredeti és egyedi külsejének, lágy színeknek és selymes felületének, a nyuszi könnyen és rövid idő alatt a kicsi legjobb barátjává válik.

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 16 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártó egyúttal szem előtt tartja a babák igényeit és vágyait, ennek köszönhetően a csecsemők a Kaloo játékok mellett nyugodtak és biztonságban érzik magukat. A játék tisztítása nagyon  egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott. Mosásnál a színek és minőség megőrzése érdekében ne használjon fehérítőt vagy lágyítót.  

Jellemzők

  • puha plüss játék
  • legkisebb gyermekek számára 0 hónapos kortól
  • kellemes lágy színárnyalatok
  • a játék magassága 20 cm
  • ideális dédelgetéshez
  • ajándék csomagolásban
  • a színek és minőség megőrzése érdekében mosása 30° fokos vízben ajánlott
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak
  • egyedi francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek20 cm
A csomagolás méretei18,5*7,5 cm
Tömeg0,17 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.