Plüss nyuszi Bubble of Love Rabbit Cinnamon Plume Kaloo barna 23 cm pihe-puha alapanyagból ajándékcsomagolásban 0 hó-tól

Termék leírása

Plüss nyuszi Bubble of Love a francia Kaloo vállalat műhelyéből egy igazán kiváló ajándék már akár kisbabák részére is. Barna színű plüss nyuszi 23 cm magas, pillanatok alatt csemetéje elválaszthatatlan pajtásává válik. Gömbölyded és puha nyuszi tökéletes szeretgetésre, ölelgetésre, gyermeke mellette biztonságban fogja magát érezni, és könnyebben szenderül álomba. Különleges nyuszi puha plüssből csodaszép ajándékdobozba van csomagolva, így bármilyen apropóból igazán kedves ajándéknak számít. A doboz belső részére kedves szavakat vagy az ajándékozott nevét is fel tudja tüntetni. 

Kaloo plüssik puhák és bársonyosak a bababőrhöz, tökéletesek dédelgetéshez, felveszik a pici egyedi illatát, mely nagyon fontos életének első heteiben, mert így a játékkal teljes biztonságban érzi magát az eddig még számára ismeretlen világban. A plüssel való játék nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében. A játék növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja a személyiségét, feljeszti kézügyességét és készségeit. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az érintésre, reagál rá és a plüssi remekül feléleszti ezt az érzékenységet. A gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így próbálva ki az új dolgokat. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. A játék tisztítása nagyon  egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott. Mosásnál a színek és minőség megőrzése érdekében kerülni kell a fehérítőt és lágyítót. 

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 20 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon. 

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánygyermek
Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek23 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.