Plüss nyuszi Blue Denim - Sweet Heart Kaloo 18 cm ajándékdobozban legkisebbeknek kék

Termék leírása

Kaloo plüss nyuszi Sweet heart egy elragadó játék legkisebb gyerekeknek 0 hónapos kortól. Magassága 18 cm, tehát akár a kisbabák is magukhoz tudják édesgetni. Plüss nyuszi lágy kék színbe van öltöztetve. Plüss nyuszi kisbabáknak lágy és bolyhos játék, mely puha a bababőrhöz és biztonságos játék legkisebbeknek. Bébijáték felveszi a csöppség egyedi illatát, amely nagyon fontos életének első heteiben, mert így a játékkal teljes biztonságban érzi magát az eddig még számára ismeretlen világban. Ízléses ajándékdobozban kapható, akár kedves ismerőseit is megajándékozhatja a játékkal. Kedves mosolygós arcocskája a nyuszinak, sima felülete és puha teste garantálja, hogy ez a játék minden csöppséget elvarázsol.

A plüssel való játék nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében. A játék növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja a személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá, és a Kaloo plüss nyuszi remekül feléleszti ezt az érzékenységet. Gyerekek elalvás előtt szeretik magukat körül venni lágy színekkel, melyek nyugtatóan hatnak rájuk. Ez a plüss nyuszi is ilyen játék kék színben kivitelezve. Köszönhetően egyedi kivitelezésnek, lágy színeknek és sima felületének a nyuszi hamar a csöppség legjobb barátjává válik játék közben.

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 16 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártó egyúttal szem előtt tartja a babák igényeit és vágyait, ennek köszönhetően a csecsemők a Kaloo játékok mellett nyugodtak és biztonságban érzik magukat. A játék tisztítása nagyon  egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott. Mosásnál a színek és minőség megőrzése érdekében ne használjon fehérítőt vagy lágyítót és szükséges a játékot szabadon hagyni megszáradni.

Jellemzők

  • puha plüss nyuszi 
  • sima és lágy játék plüssből
  • legkisebb gyermekek számára 
  • lágy színkivitelezés
  • a játék magassága 18 cm
  • ajándékdobozban
  • ideális dédelgetéshez 
  • a színek és minőség megőrzése érdekében mosása 30° fokos vízben ajánlott
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak
  • egyedi francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek18 cm
Termék magassága18 cm
A csomagolás méreteiØ 18,5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.