Plüss párduc Black Panther Histoire d’ Ours fekete 75 cm 0 hó-tól

Termék leírása

Segítsen gyermekének elindulni az élet rögös útján a legszebb plüssjáték társaságában. Plüss párduc Black Panther a francia Histoire d’ Ours márka műhelyéből hozzájárul a baba gyengéd és szeretetteljes fogadtatásához. Fekete plüss párduc valósághű benyomást kelt, már a születéstől kezdve tökéletes választás a kisbabák számára, segítségükre lesz hozzászokni az új környezethez. Puha plüss felület, hosszú fekete farkinca és cuki részletek gondoskodnak arról, hogy a fekete párduc az első pillanattól kezdve a baba személyes őrzőjévé váljon. A Histoire d'Ours plüss párduc 75 cm, és a hagyomány és a modernitás tökéletes kombinációját képviseli.

A plüss párduc teste bolyhos, rendkívül puha és könnyű, ennek köszönhetően csemetéje hűséges társa lesz. Ennek a plüssjátéknak a jelenlétében a gyerekek kényelemre és menedékre találnak. A Black Panther plüss párduc készen áll a legrosszabb kezelésre és ételfoltokra is, így mosógépben 30°C-on, kíméletes cikluson mosható, ami visszaadja majd eleganciáját. A Black Panther plüss tigris bájos ajándék, így akár újszülöttnek vagy születésnaposnak is ajándékozhatja. A fekete párduc független, jóváhagyott laboratóriumokban tesztelt, így könnyű szívvel adhatja a gyermekek ölelő karjaiba, hisz pontosan ott a helye.

A francia Histoire d'Ours márka története 1985-re nyúlik vissza. Ekkor Alain Joly elkészítette a kiváló minőségű mackók kollekcióját, amely a család plüssműhelyének része lett. Az aranyos Histoire d'Ours játékok a kisgyermekkor varázslatos, költői és édes világát idézik. A Histoire d'Ours műhely minden játéka tökéletes gyártási képességgel büszkélkedik, ahol semmit sem bíznak a véletlenre. Minden plüssjáték tele van gyengédséggel, és külalakjuk a francia Taverna falu tervezőinek kreatív elméjében születik meg. Ötleteiknek köszönhetően gyermekei életük végéig megőrzik gyermeki lelkületüket.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek75 cm
Színfekete
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.