Plüss róka Gus the Fox Histoire d’ Ours narancssárga 28 cm ajándékcsomagolásban 0 hó-tól

Termék leírása

Segítsen gyermekének elindulni az élet rögös útján a legszebb plüssjáték társaságában. Plüss róka Gus the Fox a francia Histoire d’ Ours márka műhelyéből hozzájárul a baba gyengéd és szeretetteljes fogadtatásához. Narancssárga plüss róka már a születéstől kezdve tökéletes választás a kisbabák számára, segítségükre lesz hozzászokni az új környezethez. Puha plüss felület és lenyűgöző apró részletek gondoskodnak arról, hogy a róka az első pillanattól kezdve a baba személyes őrzőjévé váljon. A Histoire d'Ours plüss róka 28 cm, és a hagyomány és a modernitás tökéletes kombinációját képviseli.

A plüss róka teste bolyhos, rendkívül puha és könnyű, ennek köszönhetően csemetéje hűséges társa lesz. Ennek a plüssjátéknak a jelenlétében a gyerekek kényelemre és menedékre találnak. A Gus the Fox plüss róka készen áll a legrosszabb kezelésre és ételfoltokra is, így mosógépben 30°C-on, kíméletes cikluson mosható, ami visszaadja majd eleganciáját. A Gus the Fox plüss róka bájos ajándékcsomagolásban kapható, így akár újszülöttnek vagy születésnaposnak is ajándékozhatja. A rókácska független, jóváhagyott laboratóriumokban tesztelt, így könnyű szívvel adhatja a gyermekek ölelő karjaiba, hisz pontosan ott a helye.

A francia Histoire d'Ours márka története 1985-re nyúlik vissza. Ekkor Alain Joly elkészítette a kiváló minőségű mackók kollekcióját, amely a család plüssműhelyének része lett. Az aranyos Histoire d'Ours játékok a kisgyermekkor varázslatos, költői és édes világát idézik. A Histoire d'Ours műhely minden játéka tökéletes gyártási képességgel büszkélkedik, ahol semmit sem bíznak a véletlenre. Minden plüssjáték tele van gyengédséggel, és külalakjuk a francia Taverna falu tervezőinek kreatív elméjében születik meg. Ötleteiknek köszönhetően gyermekei életük végéig megőrzik gyermeki lelkületüket.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek28 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.