Plüss zenélő róka babaágyba Leonard Musical Fox Fripons Kaloo puha anyagból 18 cm ajándékcsomagolásban 0 hó-tól

Termék leírása

Zenélő plüss róka babaágyba Leonard Musical Fox a francia Kaloo vállalat modern Fripons kollekciójából egy igazán kiváló ajándék babaágyba csecsemők részére már a születés pillanatától fogva. Plüss róka dédelgetésre 18 cm magas, türkíz színben pompázik, gyermeke elválaszthatatlan pajtása lesz. Gömbölyded és puha rókakoma imádja ha dédelgetik és babusgatják, kisbabák hamar megszeretik, együtt fognak mindig szunyókálni. Az alvás is könnyebben fog menni, hisz a róka kellemes dallamot játszik. Róka pociján stílusos hímzés látható és modern ajándékdobozban kapható, mellyel nagy örömet szerez szeretteinek bármilyen apropóból. 

Fripons kollekció népszerű plüssik sorozata, melyek pihe-puhák, bársonyosak a gyermek bőréhez, tökéletesek dédelgetéshez. Plüssi felveszi a gyerkőc egyedi illatát, ami nagyon fontos a születés utáni első hetekben, hisz így a gyerkőc a játék közelségében biztonságban érzi magát. A Kaloo játékok kostolgathatóak, harapdálhatóak, nem kell aggódni, gyerekek igy fedezik fel a környezetüket az első időszakban. Minden Kaloo játék tesztelt, megfelel a legszigorúbb biztonsági feltételeknek. Tisztítása egyszerű, nedves szivaccsal ajánljuk tisztítani. 

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 20 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek18 cm
A csomagolás méretei20*12*23 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.