Plüss zenélő róka Paprika Music Fox Les Amis Kaloo vörös 25 cm puha alapanyagból 0 hó-tól

Termék leírása

Plüss róka Paprika Music Fox a francia Kaloo vállalat népszerű Les Amis kollekciójából örömet szerez minden csecsemőnek már a születés pillanatától fogva. Időtlen róka 25 cm magas és minőségi plüssből készült, mely puha és érzéki a bababőrhöz. Kifejezetten a legkisebbek igényei szerint lett kialakítva. Az új plüssi legjobb pajtásukká válik, mely akár szundizáskor vagy az esti elalvásban is segítségükre lesz, biztonságban fogják magukat érezni kis kedvencük mellett és nyugtató "A Rock a By Baby" dallamra fognak elbóbiskolni. A dallamot a farkinca meghúzásával tud elindítani. Köszönhetően a narancs-fehér színkombinációnak az állatka valósághű benyomást kelt, kellemes otthonos légkört teremtve. A plüssi felveszi a csöppség egyedi illatát, így a gyerkőc biztonságban fogja érezni magát a plüssi társaságában a számára még ismeretlen világban. 

Plüssivel való játszadozás fejlesztően hat a gyermek optimális fejlődésére, formálja személyiségüket, képességeiket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá és a Kaloo róka kék kendővel remekül feléleszti ezt az érzékenységet. A gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így próbálva ki az új dolgokat. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. A játék felületi tisztítása nagyon  egyszerű, nedves szivaccsal ajánljuk.

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 20 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon.

Jellemzői

  • róka puha plüssből
  • legkisebbeknek 0 hó kortól
  • lágy narancs-fehér színkombináció
  • 25 cm magas
  • ideális dédelgetéshez fiúknak és lányoknak
  • megfelel a biztonsági feltételeknek
  • mosása 30° vízbe, majd szabadon hagyni megszáradni
  • csúcsszuper francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek25 cm
A csomagolás méretei14*14*19 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,25 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.