Aktív plüss Tukan Alban Kaloo legkisebbeknek 0 hó-tól

Termék leírása

Aktív plüss Tukan Alban egy igazán időtlen felfedező babajáték a francia Kaloo vállalat műhelyéből, amely felkelti a kicsi figyelmét és fejlesztően hat rá már a születés pillanatától fogva. Kék Tukan madár teste pihe-puha plüss, tarka színvilága és érdekes funkciói elvarázsolják a kicsiket. Puha párnácska sárga ananász kivitelezésben nyomásra sípoló hangot ad ki, így felkelti csöppsége érdeklődését és serkentően hat a hallás fejlődésére. A hallás fejlődését az áttetsző csörgőben fogócskázó színes golyók is serkentik, illetve a szárnyak is megnyomás után sistergő hangot adnak ki. Nagyszerűen kiegészíti a babajátékot a tükröcske, melyben gyermeke figyelemmel követheti önmaga mozgolódását. Tartós alapanyagból készült, teljesen biztonságos kisbabák számára.

A legkisebbeknek szánt játék nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében. A játék növeli a kicsik agyának aktivitását, formálja a személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá és a többfunkciós Tukan remekül feléleszti ezt az érzékenységet. Tarka színekben tündököl, mely ajánlott a legkisebbeknél, ugyanis még nincs teljesen kifejlődve látásuk és nem érzékelik a színskála összes színét. A gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így próbálva ki az új dolgokat. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. 

A francia Kaloo vállalat már 20 éve van jelen a piacon és csodaszép pihe-puha gyerekjátékok gyártásával foglalkozik legkisebbek számára egyedi dizájnban minőségi alapanyagokból. Kaloo játékokban megjelenik a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, a játékoknak meg kell feleni az európai előírásoknak, így biztosítva van a maximálisan minőségi és biztonságos végtermék, melyeknek köszönhetően versenytárs mentesek a piacon. Kaloo cég oda figyel a gyerekek vágyaira és szükségleteire, ezért is érzik a gyerekek a Kaloo játékok közt kellemesen és biztonságban magukat. Gyerekjátékok tisztítása egyszerű, 30 fokos vízben ajánlott mosásuk fehérítő és keményítő nélkül, hogy a minőség és szép szín megmaradjon.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor0 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Termék magassága33 cm
A csomagolás méretei20*25 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Színkék
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek