Aktív plüss Tukan Alban Kaloo elektronikus legkisebbeknek 0 hó-tól

Termék leírása

Aktív plüss Tukan Alban egy időtlen felfedező babajáték a francia Kaloo vállalat műhelyéből, amely felkelti a kicsi figyelmét és fejlesztően hat rá már a születés pillanatától fogva. Kék Tukán madár testének felülete pihe-puha plüss, tarka színkivitelezése elrabolja a legkisebbek szívét, akik fokozatosan megismerkednek az egyes színekkel köszönhetően kedvenc kis madaruknak. Ha megnyomják a gombot a lábán, köszönhetően az elektronikus modulnak elkezdi szárnyait reptetni, mintha fel akarna szállni. Ezzel a funkcióval hosszú időre leköti csemetéje figyelmét, nyugtatóan hat majd rá és biztonságérzetet kölcsönöz a kicsinek. A madár farka megnyomást követően sistergő hangot ad ki, mely a hallás fejlődését segíti elő. 

A legkisebbeknek szánt játék nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében. A játék növeli a kicsik agyának aktivitását, formálja a személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá és a plüss Tukan remekül feléleszti ezt az érzékenységet. Tarka színekben tündököl, mely ajánlott a legkisebbeknél, ugyanis még nincs teljesen kifejlődve látásuk és nem érzékelik a színskála összes színét. A gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így próbálva ki az új dolgokat. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. 

A francia Kaloo vállalat már 20 éve van jelen a piacon és csodaszép pihe-puha gyerekjátékok gyártásával foglalkozik legkisebbek számára egyedi dizájnban minőségi alapanyagokból. Kaloo játékokban megjelenik a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, a játékoknak meg kell feleni az európai előírásoknak, így biztosítva van a maximálisan minőségi és biztonságos végtermék, melyeknek köszönhetően versenytárs mentesek a piacon. Kaloo cég oda figyel a gyerekek vágyaira és szükségleteire, ezért is érzik a gyerekek a Kaloo játékok közt kellemesen és biztonságban magukat. Gyerekjátékok tisztítása egyszerű, 30 fokos vízben ajánlott mosásuk fehérítő és keményítő nélkül, hogy a minőség és szép szín megmaradjon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága27 cm
A csomagolás méretei25*25 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBatérie: 3 AAA/LR03 (non included)
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.