Plüss víziló Almond Hippo Cocooning Histoire d’ Ours zöld 40 cm 0 hó-tól

Termék leírása

Ajándékozzon csöppségének egy életen át tartó szeretetet már kisgyermekkorában. Plüss víziló Almond Hippo Cocooning a francia Histoire d’ Ours márka műhelyéből hozzájárul a baba gyengéd és szeretetteljes fogadtatásához. Zöld plüss víziló már a születéstől kezdve tökéletes választás a kisbabák számára, segítségükre lesz hozzászokni az új környezethez. Puha plüss felület, nagy pofi és apró részletek gondoskodnak arról, hogy a víziló az első pillanattól kezdve a baba személyes őrzőjévé váljon. A Histoire d'Ours plüss víziló 40 cm, és a hagyomány és a modernitás tökéletes kombinációját képviseli.

A plüss víziló teste bolyhos, rendkívül puha és könnyű, ennek köszönhetően csemetéje hűséges társa lesz. Ennek a plüssjátéknak a jelenlétében a gyerekek kényelemre és menedékre találnak. Az Almond Hippo Cocooning plüss víziló készen áll a legrosszabb kezelésre és ételfoltokra is, így mosógépben 30°C-on, kíméletes cikluson mosható, ami visszaadja majd eleganciáját. A Histoire d'Ours plüss víziló kedves ajándék, így akár újszülöttnek vagy születésnaposnak is ajándékozhatja. A víziló független, jóváhagyott laboratóriumokban tesztelt, így könnyű szívvel adhatja a gyermekek ölelő karjaiba.

A francia Histoire d'Ours márka története 1985-re nyúlik vissza. Ekkor Alain Joly elkészítette a kiváló minőségű mackók kollekcióját, amely a család plüssműhelyének része lett. Az aranyos Histoire d'Ours játékok a kisgyermekkor varázslatos, költői és édes világát idézik. A Histoire d'Ours műhely minden játéka tökéletes gyártási képességgel büszkélkedik, ahol semmit sem bíznak a véletlenre. Minden plüssjáték tele van gyengédséggel, és külalakjuk a francia Taverna falu tervezőinek kreatív elméjében születik meg. Ötleteiknek köszönhetően gyermekei életük végéig megőrzik gyermeki lelkületüket.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek40 cm
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.