Porszívó elektronikus Vacuum Cleaner Smoby valódi porszívó hanggal

Termék leírása

Játék Vacuum Cleaner porszívó a francia Smoby tervezők keze alól egy modern elektronikus porszívó, mely hangot ad ki, mint a valódi porszívók porszívózás közben, így a játszadozás még valósághűbb lesz a gyerkőcök számára. Tartós műanyagból készült, mely tapintásra bársonyos élményt nyújt. Luxus fekete kivitelezése stílusos és időtlen benyomást kelt, így minden örökmozgó gyerkőcöt már 3 éves kortól elbűvöl. A Smoby porszívóval való porszívózás igazán mókás lesz minden gyerkőc számára. 

A be- és kikapcsológomb a porszívó felső részén kapott helyet. Lekerekített élekkel lett kialakítva és megfelel az európai biztonsági előírásnak. A Smoby gyerek porszívó 2 keréken gurul, ami a játékkal való manipulációt nagyban megkönnyíti. Kompakt 21*17*27 cm nagyságú méreteinek köszönhetően nem foglal nagy helyet, kezelése egyszerű. Ideális kellék takarítani szerető gyerkőcök részére, akik kedvelik a szerepjátékokat. A közös porszívózásnak köszönhetően már korai fázisban elmélyül a kicsikben a rend iránti szeretet, játék közben fejlődik finom motorikájuk és képességeik. Elektronikus porszívó 3x LR44 elemre működik, melyek a csomag részét képezik (teszteléshez). 

Smoby elismert francia vállalat, mely műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag a Smoby játékokon szilárd, ellenálló, egyben lágy és sima a gyermek kezekhez, bársonyos a tapintásra. Minden gyerekjáték lekerekített, hogy gyermekei a játékkal biztonságban legyenek. Smoby játékok színei serkenti a gyermek fantáziáját és elképzelőerejét. Csöppségeket a játék elvarázsolja, ezért is nagyszerű ajándék minden izgő-mozgó gyerkőcnek. Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre, melyek kitűnnek az európai piacon. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek21*17*27 cm
A csomagolás méretei22*18*28 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Tömeg0,62 kg
NoteBattery: 3 x LR44/AG13 1.5 V included
Színfekete
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.