Porszívó elektronikus Rowenta Air Force 360 Smoby valóságos porszívással

Termék leírása

Játék porszívó Rowenta Air Force 360° egy modern elektronikus porszívó a francia Smoby vállalat műhelyéből, mely valóban felszívja a szennyeződést a talajról. Porszívozni kedvelő kisfiúkat és kislányokat már 3 éves kortól ezzel a játékkal igazán boldoggá fog tenni. Gyerkőcök ezzel a nagyszerű szórakoztató játékkal a felnőtteket utánozva elsajátítják a megfelelő szokásokat. Rúdporszívó gyerekeknek nagyon elegáns szürkés-türkíz színkombinációban pompázik, valósághű benyomást kelt. Gyerekek számára teljes mértékben biztonságos, gyártásnál felhasznált műanyag minőségi és tartós, egyben selymes érzést nyújt a tapintásra.

A porszívó bekapcsolásakor LED jelzőfény jelzi, hogy a porszívó máris használható. A porszívó valósághű hangot ad ki, ezzel teljesen élménydús szórakozást nyújtva a kicsiknek. Tartály ürítése a munka befejezte után teljesen egyszerű. Méretei 75*15*8 cm, alacsony tömegének köszönhetően megfelelő választás minden gyermek részére, akik imádnak segédkezni a takarításban. Köszönhetően a közös takarításnak, porszívózásnak a gyerekkel, elmélyül a kicsiben a tisztaság és rend iránti szeretet. Felelősségre tesznek szert, közelebb kerülnek a felnőttek világához és játék közben fejlesztik motorikus és mozgási képességeiket.

A francia Smoby gyártó minőségi és biztonságos műanyag gyerekjátékokat gyárt éllenálló és tartós alapanyagokból. A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag finom, kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. A Smoby termékek megfelelnek a legszigorúbb uniós biztonsági és minőségi kӧvetelményeknek, ennek kӧszӧnhetően a Smoby termékekben valóban biztonságos játékot talál. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek75*15*8 cm
Termék magassága75 cm
A csomagolás méretei17*13*48 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,9 kg
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.