Pótalkatrész flexibilis autópályához Spidey Marvel Flextrem Refill Smoby 72 darabos 1,72 méter 4 évtől

Termék leírása

Szerezzen örömet gyermekeinek a Smoby gyártó Spidey Marvel Refill flexi autópályájához tartozó pótalkatrészekkel. A szettben található 72 db színes elemnek köszönhetően gyermeke 172 cm-el növelheti az autópályáját, miközben teljes mértékben érvényesítheti kreativitását. A készletben 36 db piros és 36 db kék építőelemet talál, melyek minőségi és ellenálló műanyagból készültek, rögzítésük egyszerű. Minden elem az egyszerűbb rögzítését nyílással van ellátva. A gyerekekre továbbá 2 tapadókorong pókhálóval vár, amely a pálya részére rögzíthető, miközben a gyerkőcök remekül szórakoznak kedvenc hősükkel, Pókemberrel.

Az építőelemek fejlesztik a gyerekek finom motorikáját, mozgás készségeit, valamint logikai és térbeli gondolkodását. A FleXtrem autópályák kiegészítői számos játéklehetőséget kínálnak, segítségükkel a gyerekek szélesre tárják fantáziájuk, érvényesíthetik kreativitásukat. A versenyzős és szerelős szerepjátékok révén közelebb kerülnek a felnőttek világához, élvezhetik a győzelem nyújtotta örömet és a minőségi pálya építésénél növelhetik önállóságukat. Mivel a játék több gyermek játékát is lehetővé teszi, ideális eszköznek számít a kommunikációs készségek valamint együttműködés fejlesztésénél.

A francia Smoby vállalat éveken át magas színvonalú, egyedi dizájnnal ellátott játékok gyártásával foglalkozik. Termékei gyártásánál erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású műanyagot használ. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és termékei egyediségét, melyek kiemelkedő pozíciót töltenek be az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
A csomagolás méretei21*7*32 cm
Teljes hosszúságDĺžka trate: 1,72 m
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,4 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.