Tartozék vonatpályához Train Soundstation Eichhorn elektronikus vasúti pályaudvar 4 hanggal

Termék leírása

Tartozékok a Train Soundstation vonatpályához a német Eichhorn gyártótól. Az elektronikus vasúti pályaudvar elsőosztályú bükkfából készült és gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. A csodálatos piros színű vonatállomás 4 különböző hanggal teszi élvezetesebbé a mozdonyvezetős szerepjátékokat. A gyerekek a hangokat az állomás tetején található 4 gombbal vezérelik. A szórakoztató játék fejleszti a logikai gondolkodást és képzeletet.

A német dizájnnal ellátott elsőosztályú építőjáték elősegíti a fantázia és képzelőerő kibontakozását, formálja a gyermek egyéniségét és individualitását. A vonatpálya építés nem csak ellazulást kínál, de hozzájárul a finom motorika és műszaki képzelőerő fejlesztéséhez is. Az időtlen Eichhorn játékok számos játéklehetőséget kínálnak, a természetes faanyag és élénk színek kombinációja vidámabbá varázsolja a gyerekszobákat. A fa sima felülete és egészségre ártalmatlan festékanyagokkal való felületkezelés garantálják a biztonságos játékot. Az állomás hossza 20,5 cm, magassága 14 cm.

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítésű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
A csomagolás méretei11*25*20 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,63 kg
Note100% FSC recycled
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.