Kiegészítő vasúti pályáhozTrain Engine Shed Eichhorn vasúti depo sínekkel 7 részes

Termék leírása

Kiegészítő vasúti sínpályához Train Engine Shed a német Eichhorn vállalat műhelyéből egy menő vonat depót rejt magában, mely nagyszerű választás kis karbantartók és szerelők részére már 3 éves kortól. Vasúti depó sínekkel elsőosztályú bükkfából készült, mely kellemesen sima érzést nyújt tapintásra, játék közben kapocs alakul ki a gyerekek és a természet közt. Stílusos depó lágy és élénk színek kombinációjában pompázik, melyek minden gyerkőcöt lenyűgöznek. 7-részes készletbe tartozik depó, 2 egyenes sín elem, 1  váltó pályaelem és 2 ütköző, így gyerkőcéből pillanatok alatt mozdonyvezető és vonat szerelő válik. A fajátékok serkentően hatnak az elképzelőerőre, logikus gondolkodásmódra, a játszadozás közben felerősödik felelősségtudatuk is. Teljes hossza 35 cm. 

Német minőség és egyedi külcsín serkentően hat a fantáziára és kreativitásra, feléleszti a kicsik egészséges kiváncsiságát. A vasúti pályák összeállítása közben a gyerekek kikapcsolódnak, de egyben fejlődik is technikai ismeretük, igazi kis építész szerepébe élik bele magukat. Játék közben fejlődik finom motorikájuk, térlátásuk, az egyes elemek összekombinálásával mindig újabb és újabb játéklehetőségek várnak rájuk. A lágy és élénk színvilág minden gyerekszobát még vidámabbá varázsol. A gondosan kidolgozott részletek biztonságos játszadozást igérnek. 

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítesű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
A csomagolás méretei11*25*20 cm
Teljes hosszúság35 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,74 kg
Note100% FSC recycled
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.