Kiegészítő vasúti pályához Train Engine Shed Eichhorn depó vonatok részére sínekkel 32 cm hosszú

Termék leírása

Kiegészítő vasúti sínpályához Train Engine Shed a német Eichhorn műhelyéből minden ügyeskezű gyerkőcöt elszórakoztat már 3 éves kortól, akik imádják a vonatokat. A gyerekekre minőségi vonat depó vár 3 fel/le állítható piros kapuval, elágazódó sínek végén pedig ütközők fékezik le a vonatokat. A motorház nagyszerű lehetőséget kínál a kicsik számára felölteni a karbantartó és szerelő szerepét, a depó pedig nagyszerűen kibővíti kedvenc vasútvonalukat. A fajátékok serkentően hatnak az elképzelőerőre, logikus gondolkodásmódra, játék közben felerősödik felelősségtudatuk. A depó sinekkel 32 cm hosszú, elsőosztályú bükkfából és tartós műanyagból készült, így hosszú ideig fogja gyermekeit szórakoztatni. 

Német minőség és egyedi külcsín serkentően hat a fantáziára és kreativitásra, feléleszti a kicsik egészséges kiváncsiságát. A vasúti pályák összeállítása közben a gyerekek kikapcsolódnak, de egyben fejlődik is technikai ismeretük, igazi kis építész szerepébe élik bele magukat. Játék közben fejlődik finom motorikájuk, térlátásuk, az egyes elemek összekombinálásával mindig újabb és újabb játéklehetőségek várnak rájuk. A lágy és élénk színvilág minden gyerekszobát még vidámabbá varázsol, a gondosan megmunkált részletek pedig biztonságos játszadozást igérnek a kicsiknek. 

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítesű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
A csomagolás méretei14*29*25 cm
Teljes hosszúság32 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,63 kg
Note100% FSC recycled
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.