Utánfutó BIG fekete minden BIG New&Classic&Neo&Next&Scooter bébitaxikhoz 12 hó-tól

Termék leírása

Fekete pótkocsi BIG Bobby Car Trailer kompatibilis minden BIG Bobby Cars - New, Classic, Neo, Next és Scooter bébitaxival. A lekerekített pótkocsi 12 hónapos kortól ajánlott. Méretei 50*32*24 cm, teherbírása 25 kg. Köszönhetően a robosztus konstrukciónak és terhelhetőségnek, a gyerkőc segíthet a szülőnek a bevásárlást szállítani, vagy akár játékokat illetve homokot is. A pótkocsit fel lehet függőlegesen állítani, így kiszórható belle a szállítmány. A pótkocsi a bébitaxihoz biztonsági kapcsolóval rögzíthető. A puha kerekek biztosítják a halk és kényelmes haladást. 

Fekete színe a pótkocsinak UV szűrővel van ellátva, hogy hosszabb idő után is megvédje a pótkocsi színét a káros sugarak ellen. Felhasznált anyagok egészségre nem károsak, újrahasznosíthatóak. Az újszerű gyártási technológia garantálja a Bobby Car Trailer magas tartósságát, így biztonságos játékot nyújt a gyerekeknek. A pótkocsi minden éle lekerekített, amely csökkenti a lehetséges sérülések esélyét. A pótkocsi színe semleges, alkalmas kislányoknak és kisfiúknak egyaránt.  A BIG márka 3 éves garanciát vállal termékeire.

A német BIG márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek50*32*24 cm
A csomagolás méretei51*26*33 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,1 kg
Maximum terhelés25 kg
Színfekete
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.