Világító projektor Gomba Cotoons Smoby fénnyel és 4 dallammal 0 hó-tól

Termék leírása

Világító projektor kiságyhoz gomba kivitelezésben a népszerű Cotoons kollekcióból gondoskodik csöppsége nyugodt és zavartalan pihenéséről már a születés pillanatától fogva. A cuki gomba nagyon szép kék-fehér színkombinációban pompázik és zöld levelekre emlékeztető talpazaton kapott helyet. Sötétben nagyon szép pillangó és virág ábrákat vetít és 4 dallammal ringatja álomba csöppségét. A projektor olyan mértékben leköti gyermeke figyelmét, hogy elfeledkezik a sírásról és könnyen elszunyókál. Méretei a vetítőnek 16*13*13 cm és teljes magassága 16 cm. A projektor bármilyen sima felületre ráhelyezhető, például éjjeliszekrényre és talajra egyaránt. 

Sötétben lenni a kicsiknek gyakran stresszes hangulatot hoz létre és félelmetes is. Ha gondja van csemetéje altatásával, akkor lehetséges megoldás lehet ez a praktikus kiegészítő a gyerekszobába. A bébi félelme a sötétségtől elszáll köszönhetően a világító fénynek és altató dallamoknak, így csöppsége nyugodt és édes álomba szenderedik. Mesés Cotoons figura, mely a gombába kapaszkodik, a kicsiket megnyugtatja és elszórakoztatja elalvás előtt. A vicces figura képes még forogni is. A többfunkciós játék nagyon jó eszköz lehet a csöppség számára az új környezete megismerésében, felfedezésében, így akár könnyebben nyit az új világ felé és reagál a külső behatásokra. A működéshez 2 x AA/LR6 1,5V elemekre van szükség, melyek nem képezik a csomag részét. 

Smoby egy neves francia vállalat, mely gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok tartósak, éleik finoman lekerekítettek, melyek nagyon fontosak a játék során. A Smoby játékok színe serkenti a gyerekek elképzelőerejét és kreativitását, ezért is olyan közkedveltek a gyerekek körében. A Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, a játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Smoby garancia a francia minőségre és egyedi dizájnra.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek16*13*13 cm
Termék magassága16 cm
A csomagolás méretei17*13*21 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,4 kg
NoteBattery: 2 x AA/LR6 1,5V not included
Színkék
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.