Arcpúder My Beauty Powder Compact Smoby tükörrel világítással és szemhéjfestékkel

Termék leírása

Arcpúder My Beauty Powder Compact a francia Smoby vállalat műhelyéből egy csodás játék minden kislány részére már 3 éves kortól, akik nagyon szeretnek szépítkezni. A praktikus felnyitható púder világítással kiegészített tükörrel és szemhéjfesték felviteléhez alkalmas applikátorral együtt kapható. Pipere játék nem tartalmaz valódi púdert vagy szemhéjfestéket, csupán replikáról van szó. A púder helytakarékos, kislányok magukkal vihetik utazásokra, kirándulásokra, vagy akár a barátnőkhöz való látogatásra. Minőségi és erős műanyagból készült lekerekített élekkel, így biztonságos játszadozást ígér a kicsiknek. 

Kislányok a sminkes vagy stílustanácsadó szerepébe bújva akár saját szépségszalont is nyithatnak. Játékos módon ismerkednek a felnőttek világával, megismerkednek az egyes kozmetikai kiegészítőkkel és azok használatával. Játszadozás közben fejlődik a kommunikációjuk, gyorsabban szocializálódnak, és feléled felelősségtudatuk. Kozmetikai játékokkal való játszadozás közben fejlődik a finom motorika, koncentráció és logikus gondolkodásmód. A világítás 2xLR03 elemre működik, melyek nem képezik a csomag részét. Méretei a terméknek 10*11*12 cm.

Smoby egy neves francia gyártó cég, mely már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek, Smoby márkanév garancia a francia minőségre és egyedi külcsínre.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek10*11*12 cm
Termék magassága12 cm
Tömeg93 g
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.