Pulcsi Sweat Blue Ma Corolle 36 cm játékbaba részére 4 évtől

Termék leírása

Ebben az új ruciban mindenki irigyelni fogja a Corolle játékbabát. Elbűvölő Sweat Blue Ma Corolle pulcsi játékbabának a francia Corolle gyártó műhelyéből a babázást magasabb szintre emeli. Egyedüli webáruházként nem csupán egyedi Corolle játékbabát kínálunk csöppsége számára, hanem rengeteg kiegészítőt is elképesztően szép dizájnban kivitelezve. Csodaszép kék pulcsi Corolle logóval kivételes dizájnban a 36 cm nagyságú Ma Corolle játékbabára lett tervezve. Pulcsi szinte valódi gyermek ruhácskára emlékeztet, részletekig kidolgozott. Ez a csodálatos Corolle játékbaba pulcsi lágy és minőségi alapanyagból készült, mely kellemes élményt nyújt tapintásra. 

Stílusos kék pulcsi Corolle logóval nagyon puha, kényelmesen fogja magát benne érezni a játékbaba. Pulcsi tökéletesen kidolgozott részletei és elsőosztályú alapanyag minden babázást érdekesebbé varázsol, ami serkentően hat a fantázia, kommunikációs képességek, tapintási érzékek fejlesztésében is. A szerepjáték már a korai fázisban nagyon hasznos, hisz a kicsik megismerkednek érzelmeikkel, feléled felelősségtudatuk. A rengeteg Corolle kiegészítőnek köszönhetően a gyerekek etethetik, pelenkázhatják, fürdethetik, altathatják kis kedvencüket és ezt mind a legminőségibb és legszebb játékok társaságában. A Corolle ruháknál a kézzel történő mosást ajánljuk maximum 40°-os vízben, mosásánál gyengéd folyékony mosószert használjon.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával és hozzá tartozó kiegészítőkkel, melyeket kizárólag kínálatunkban talál. 

Jellemzői

  • pulcsi Corolle játékbaba részére
  • kék pulcsi Corolle logóval
  • 36 cm magas játékbabára alkalmas
  • 4 évtől
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek1*13*20 cm
Tömeg0,02 kg
Színkék
Ajánlott baba magasság36 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.