Puzzle Distritos Portugália térképe Educa 2x100 darabos 6 évtől

Termék leírása

Puzzle gyerekeknek Portugália térképének motívumával kiváló ajándék fiúknak és lányoknak 6 éves kortól. A csomagolás 2x100 db puzzle elemet tartalmaz. A puzzle darabjainak megfelelő helyre illesztése egységes képet alkot. Az ábrák bemutatják Portugália egyes régióit fontos műemlékekkel és nemzeti parkokat állatokkal. A puzzle kiemelt minőségű kartón anyagból készült és megfelel a biztonsági szabványoknak, így nem jelent veszélyt sem gyermekekre sem felnőttekre. Képkirakózás nagyon jó hatással van a fantázia, elképzelőerő és manuális készségek fejlesztésére, játék közben szintén fejlődik a kicsik részletekre való odafigyelése és összpontosítása is. 

A puzzle egyes darabjainak nagyobb mérete a könnyebb összeillesztést segíti. A puzzle összerakás után a játék újra elemeire bontható és visszahelyezhető a dobozba. A összeillesztett kép teljes mérete 40*28 cm. Az Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik. Az Educa gyártó kínálatában számtalan, különböző korosztályoknak ajánlott gyӧnyӧrű képkirakó található, melyek nem hiányozhatnak egyetlen puzzle kollekcióból sem.

Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor6 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek40*28 cm
A csomagolás méretei32*22*5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám2x 100
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.