Puzzle Baby Yoda The Mandalorian Educa 2x100 darabos 6 évtől

Termék leírása

Puzzle gyerekeknek a spanyol Educa vállalat műhelyéből menő sci-fi The Mandalorian motívummal nagy örömet szerez a gyerkőcöknek. A képkirakó összeillesztett elemein Yoda jelenik meg. A puzzle ábrákon A mandalori sorozat hangulata köszön vissza, mely egyre népszerűbb az egész világon. Az összeillesztett elemek két képet jelenítenek meg. A puzzle elemei minőségi kartonpapírból lettek legyártva. A puzzle kirakás során a gyermek fejleszti a fantáziáját, képzelőerejét és kézügyességét, valamint gyakorolja a részletekre való odafigyelést és összpontosítást.

A csomagban 200 darab elem található - 100 darab elem jut egy képre. A képkirakó felületén közkedvelt ábrák és csodálatos színvilág jelenik meg. A könnyebb manipuláció érdekében egyes elemek nagyobb méretekkel rendelkeznek. Az összeillesztett képek újra darabjaikra szedhetőek és a dobozban tárolhatóak. A puzzle 6 éves kortól ajánlott. Az összeillesztett kép méretei  40*28 cm. A spanyol Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik, melyek nem hiányozhtnak az Önök készletéből sem. 

Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsik és nagyok számára is ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek40*28 cm
A csomagolás méretei32*22*5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám2x 100
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.