Puzzle 3D Sculpture Minnie Educa Colour Edition 160 darabos

Termék leírása

Készüljön fel egy csodaszép és nem mindennapi 3D képkirakó összeillesztésére, amely magát Minnie egeret formálja meg mégpedig a különleges Disney kollekcióból, mely kiváló ajándék minden meséket kedvelő gyerkőc részére 6 éves kortól. A 3D puzzle 160 darabos, melyek összeillesztése egyszerű. Puzzle megfelelő mindenki számára, egyedül, barátokkal vagy az egész család közösen is neki kezdhet a darabok összeillesztésének. Főképp a nehezebben kirakható puzzle kedvelőinek ajánlott, ugyanis a puzzle az 3D kivitelezésű, összeillesztett formában olyan érzésünk támad, mintha Minnie egér valóságos mellszobra elevenedne meg előttünk. A csomagolásban filctollakat is talál, melyekkel a kész 3D puzzle kiszínezve elnyerheti méltó helyét a gyerekszobában.

Képkirakó összeillesztése aktív formája a szabadidő eltöltésének, melyet akár az egész család együtt is abszolválhat. Képkirakó nagyszerű módja a relaxálásnak, hisz a részletek összeillesztése alatt csak a kép részleteire koncentrálunk. Képkirakó fejleszti a vizuális képet, serkenti az elképzelőerőt, fantáziát és odafigyelést a részletekre.

Puzzle a spanyol Educa vállalat műhelyéből magasan minőségi kivitelezésű, megfelel a legmagasabb elvárásokkal rendelkező képkirakó szerelmesének is. Educa puzzle megfelelő ajándék szeretteik részére, de akár magunkat is megörvendeztethetjük ilyen szép képkirakóval. A mellszobor nagysága összeillesztés után 22*14*22 cm. Az Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik.

Az Educa kínálatában rengeteg fajta képkirakó megtalálható és oktató játékok egyaránt, melyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. Válassza ki a legszebb képkirakókat Ön és szerettei szórakoztatására. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek22*14*22 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám160
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.