Puzzle A Moment alone Educa 3000 darabos 11 évtől

Termék leírása

Gyerek és felnőtt puzzle ábráján A Moment alone motívum látható, mely minden képkirakó rajongót elszórakoztat hosszú időre. A képkirakó 3000 részből áll, a legnagyobb puzzle rajongók is élvezni fogják az egyes elemek helyére helyezését. Puzzle részei összeillesztés után egy egész képet adnak ki. A képkirakó minőségi alapanyagból készült. Az elemek megfelelnek a biztonsági szabványoknak - biztonságosak gyerekek és felnőttek részére egyaránt. A képkirakó ábráján egyedien és gazdagon megtervezett szoba jelenik meg.

Az egyes elemek a könnyebb kezelés érdekében nagyobb méretben lettek kialakítva. A puzzle nagyon jó minőségű, élénk autentikus színekben pompázik. Összeillesztett kép újra darabjaira bontható és dobozban tárolhatóak. Képkirakás nagyon szórakoztató tevékenység az egész család részére. Puzzle világszerte közkedvelt játék és nagyon jó hatással van a koncentráció fejlődésére. Építése során a gyermek fejleszti a fantáziáját, képzelőerejét és kézügyeszségét, valamint gyakorolja a részletekre való odafigyelést és ӧsszpontosítást. Puzzle megfelelő már 11 éves kortól. A kép nagysága összeillesztés után 120*85 cm. Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik. 

Az Educa gyártó kínálatában számtalan, különböző korosztályoknak ajánlott gyӧnyӧrű képkirakó található, melyek nem hiányozhatnak egyetlen puzzle kollekcióból sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfamily
Kor11 éves kortól
Származási helySpain
Méretek120*85 cm
A csomagolás méretei46*32*6 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Puzzle darab3000
Megjegyzés+ Fix Puzzle
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek