Puzzle bőröndben Mickey roadster racers Case Educa

2x 20 darabos 4 évtől

Doprava nad 12000 ft zdarma
Gyártó: Educa Kategória: Gyerek puzzle 8 - 99 darabos Termék kódja: EDU17639
4 870 Ft
3 250 Ft
A kívánságok listájába
Termék leírása

Gyermek puzzle bőröndben Mickey roadster racers egy igazán szép képkirakó gyerkőcöknek a spanyol Educa vállalat műhelyéből Mickey Mouse, Donald kacsa és Goofy mesemotívummal, akiket a gyerkőcök a közkedvelt Disney mesékből ismernek. Puzzle csomag 2x20 darabos. Puzzle méretei összeillesztés után 16*16 cm. Puzzle minden gyerkőcöt elszórakoztat 3 éves kortól, akik kedvelik a versenyeket. Puzzle elemei minőségi kartonból készültek, mely erős, tartós és összeillesztés után a részek részletes és teljes képet alkotnak.

Puzzle részei úgy lettek megalkotva, hogy kezelésük minél egyszerűbb legyen a csöppségek számára. Puzzle összeillesztés után újra darabraira szedhető. Képkirakózás népszerű időtöltés egyének, de akár az egész család részére is az egész világon. Megfelelően fejleszti a fantáziát, elképzelőerőt és manuális készséget, serkenti a részletekre való odafigyelést és koncentrációt. Educa főleg képkirakók és oktató játékok gyártására specializálódott. Puzzle Mickey roadster racers megfelel az EU álltal megszabott biztonsági előírásoknak, ezért is teljesen biztonságos a legkisebbek számára.

Educa kínálatában rengeteg fajta képkirakó megtalálható és oktató játékok egyaránt, melyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz. 

Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor4 éves kortól
Származási helySpain
Méretek28*20 cm
A csomagolás méretei25*26*6 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Puzzle darab2x 48
Színkék

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...