Puzzle bőröndben Disney Hercegnők Case Educa 2x 48 darabos 5 évtől

Termék leírása

Gyermek puzzle bőröndben Disney Princess egy igazán szép képkirakó gyerkőcöknek a spanyol Educa vállalat műhelyéből Hercegnők mesemotívummal, akiket a gyerkőcök a közkedvelt Disney mesékből ismernek. Puzzle csomag 2x48 darabos. Méretei a képkirakónak összeillesztés után 16*16 cm. Puzzle minden gyerkőcöt elszórakoztat, de főleg a kislányokat 4 éves kortól. Puzzle elemei minőségi kartonból készültek, mely erős, tartós és összeillesztés után a részek részletes és teljes képet alkotnak.

Puzzle részei úgy lettek megalkotva, hogy kezelésük minél egyszerűbb legyen a csöppségek számára. Puzzle összeillesztés után újra darabraira szedhető. Képkirakózás népszerű időtöltés egyének, de akár az egész család részére is az egész világon. Megfelelően fejleszti a fantáziát, elképzelőerőt és manuális készséget, serkenti a részletekre való odafigyelést és koncentrációt. Educa főleg képkirakók és oktató játékok gyártására specializálódott. Puzzle Disney Princess megfelel az EU álltal megszabott biztonsági előírásoknak, ezért is teljesen biztonságos a legkisebbek számára.

Educa kínálatában rengeteg fajta képkirakó megtalálható és oktató játékok egyaránt, melyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek28*20 cm
A csomagolás méretei25*26*6 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám2x 48
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.