Puzzle Deco Big Cities Educa 3x 500 darabos 11 évtől

Termék leírása

Puzzle gyerekeknek és felnőtteknek három világ nagyváros motívumával 3*500 részből áll. Puzzle összeillesztése után minden puzzle rajongó 3 külön képet kap New York-ról, Párizsról és Londonról. A képkirakón ezek a városok domináns épületei láthatóak - Szabadság-szobor New Yorkból, a párizsi Eiffel-torony és londoni Big Ben. Ez a puzzle nem hiányozhat egy képkirakó kedvelő vagy gyűjtő készletéből sem. Azoknak is örömet csal arcára a képkirakó, akik szevedélyes utazók és kedvenc helyükről szeretnének egy képet a falon tudni.

Az összeillesztett részekkel 3 külön képet kapunk, melyek postabélyegre emlékeztetnek. Egy nagyon szép kollázsról van szó fekete-piros színkombinációban.  Fix Puzzle speciális ragasztó, segítségével a képkirakót gyerekeknek és felnőtteknek összeillesztés után rögzíteni lehet és akár a falra akasztani, hogy a szoba éke legyen. A csomagolás összesen 1500 részes, melyek 3 különböző képet adnak ki 500 darabból. Puzzle gyerekeknek és felnőtteknek minőségi alapanyagból készült. Az elemek úgy lettek kialakítva, hogy azokkal való manipuláció egyszerű és szórakoztató legyen.

Puzzle Educa megfelelő ajándék szerettei részére, vagy akár saját magát is meglepheti ezel a szép képkirakóval. Puzzle Deco Big Cities motívumban akár gyűjtők számára is tökéletes ajándék lehet. Képkirakás nagyon közkedvelt tevékenység egyénileg is, de akár az egész család részére, hisz aktív pihenést biztosít mindenki részére. Megfelelően serkenti fantáziát, elképzelőerőt és kézügyességet, erősíti részletekre való odafigyelést és összpontosítást is. Puzzle a spanyol Educa vállalat műhelyéből magasan minőségi, mely kielégíti magas igényeit az igényesebb puzzle rajongónak is. Puzzle megfelelő 11 éves kortól.

A kép nagysága összeillesztés után 40*40,5. cm. Az Educa gyártó kínálatában számtalan, különböző korosztályoknak ajánlott gyӧnyӧrű képkirakó található, melyek nem hiányozhatnak egyetlen puzzle kollekcióból sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor11 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek3x 40*40,5 cm
A csomagolás méretei43*30*5,5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám3x 500
Note+ Fix Puzzle
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.