Puzzle Disney Utódok Educa 500 db 11 évtől

Termék leírása

Puzzle Disney Descendants egy képkirakó minden gyerek vagy gyűjtő számára a spanyol Educa vállalat műhelyéből Descendants - Utódok filmszereplők motívummal. A csomagolás 500 db puzzle elemet tartalmaz. Puzzle Disney Descendants megfelelő 11 éves kortól egészen 99 éves korig. A képkirakón a Disney Utódok akció filmsorozat öt szereplőinek a kollázsa látható. Az összerakás után a puzzle újra elemeire bontható és visszahelyezhető a dobozba. A csomagolás részét képezi a speciális Fix puzzle ragasztó, amely segítségével a gyermek és felnőtt puzzle rögzíthető és falra is akasztható poszter helyett. Az Utódok sorozat manapság nagyon közkedvelt olyan gyerekek körében, akik kedvelik az izgalmat.

A puzzle kiemelt minőségű kartonpapírból készült és megfelel a biztonsági szabványoknak, így nem jelent veszélyt sem gyermekekre, sem felnőttekre. Az elemek összeillesztés után egy egész képet alkotnak. A kép nagysága összeillesztés után 48*34 cm. puzzle egyes darabjainak nagyobb mérete a könnyebb összeillesztést segíti. A puzzle segítségével ez a játék pozitív hatással van a gyermekek fantáziájára, képzelőerejére, kézügyességére, megfigyelőképességére és koncentrációjára. Az Educa fő profilja a puzzle és a készségfejlesztő játékok gyártása.

Puzzle Disney Descendants megfelel az EU álltal megszabott biztonsági szabványoknak, tehát teljesen biztonságosak a gyerekek számára. Educa választékában megtalálható számos csodás képet ábrázoló puzzle minden korosztály számára, amelyek nem hiányozhatnak az önök gyűjteményéből sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor11 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek48*34 cm
A csomagolás méretei33,5*23,5*4,5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám500
Note+ Fix Puzzle lepidlo
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.