Puzzle dominó és pexeso Mickey and Friends Disney Superpack Educa 2x25 darabos

Termék leírása

Superpack Mickey and Friends Disney a spanyol Educa műhelyéből egy fantasztikus társasjáték szett gyerekek részére 3 éves kortól. A játékok Mickey Mouse és barátai ábráival vannak díszítve, akik világszerte nagyon népszerűek. Ez egy nagyszerű szett tele mókával baráti társaság, vagy az egész család részére. Csomagban 4in1 játék található: 2x puzzle, pexeso és dominó. A puzzle 2x25 elemből áll. Társasjáték szett képkirakó, képpárosító játék és dominó nagyon sok mókás pillanatot szerez majd a gyerekek számára. 

Gyerek puzzle nagyszerű módja a fantázia, logikus gondolkodásmód és memória serkentésére, illetve tökéletes a gyerekek hosszantartó szórakoztatására is. Az összeillesztett képkirakó akár a gyerekszoba fala legszebb éke is lehet, vagy akár újra darabjaira is bontható, hogy később is újra tudja csemetéje illeszteni az elemeket. A képpárosító játék egy időfeletti játék, mely szintén hosszú időre lefoglalja a gyerekeket. Gyerekek a pexeszó és dominó társasjátékkal vizuális memóriájukat fejlesztik.

Educa egy spanyol vállalat, mely puzzle, oktató jellegű játékok és logikus gondolkodásmódot fejlesztő játékok gyártásával foglalkozik. Az Educa gyártó kínálatában számtalan, különböző korosztályoknak ajánlott gyӧnyӧrű képkirakó található, melyek nem hiányozhatnak egyetlen puzzle kollekcióból sem.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Származási helySpanyolország
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.