Puzzle Dragon Ball Super Educa 500 drabos és Fix ragasztó 11 évtől

Termék leírása

Puzzle kicsiknek és nagyoknak a Dragon Balls Super animációs motivummal a spanyol Educa műhelyéből tökéletes ajándék minden képkirakó és a japán animációs hősök rajongói számára. Puzzle csomag 500 darabos. A puzzle kiemelt minőségű anyagból készült és megfelel a biztonsági szabványoknak, így nem jelent veszélyt sem gyermekekre, sem felnőttekre. A csomag részét képezi Fix ragasztó is, hogy az összeillesztett puzzle a fal disze is lehessen.

Összeillesztett puzzle darabjaira is bontható és dobozában tárolható. Képkirakózás népszerű időtöltés egyének, de akár az egész család részére is az egész világon. Megfelelően fejleszti a fantáziát, elképzelőerőt és manuális készséget, serkenti a részletekre való odafigyelést és koncentrációt. Puzzle megfelelő már 11 éves kortól. Educa főleg képkirakók és oktató játékok gyártására specializálódott. 

Educa kínálatában rengeteg fajta képkirakó megtalálható és oktató játékok egyaránt, melyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek a szlgáltatásnak köszönhetően képkirakója mindig teljes lesz. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor11 éves kortól
Származási helySpanyolország
Puzzle darabszám500
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.